Routes

Speed tour naar Dilsen-Stokkem


De route passeert een snelvaart zone zodat de kracht van de motor tot haar uiting komt en mede dankzij de wind in de haren zal het gevoel van vrijheid overheersen. We varen langs de historische scheepsvaart site waar het Brugwachtershuisje staat. Deze route is geschikt voor diegene die een adrenalinekick wil opzoeken en geen schrik heeft. Uiteraard primeert de veiligheid van de passagiers op elk moment.


Duur: 1 uur
Vanaf: € 18 p.p

Boot: De Loyola

Opstapplaats: Maasmechelen

.

Historische route naar Oud-Rekem


U vaart langs de oude koolmijnschachten en de heuvels van Connecterra om onder andere aan te meren in de mooiste gemeente van Vlaanderen Oud-Rekem en een bezoek te brengen aan het kasteel, gelegen pal aan het haventje.


Duur: 2 uur 15 min
Vanaf: € 24 p.p.

Boot: De Loyola

Opstapplaats: Maasmechelen

Relax tour naar Neerouteren (aanrader!)


Na het rechttrekken van het kanaal, ontstond er een idyllisch gelegen eiland in de Zuid-Willemsvaart, genaamd 't Eiland. Omgeven door water en bomen is er geen enkele plek beter om te genieten en tot rust te komen. Na de vaartocht meren we daar aan en kan u het eilandje bezichtigen, iets drinken/eten in de beachbar Fabulous die uitkijkt op de passantenhaven of relaxend genieten van een van de mooiste plekken in de omgeving. 

Duur: 3 uur
Vanaf: € 30 p.p.

Boot: De Loyola

Opstapplaats: Maasmechelen

Deluxe Vaarroute


We vertrekken vanuit Jachthaven Heerenlaak te Maaseik. Na een welkomstdrankje volgen we de bochten van de Maas. Geniet van de prachtige natuur die langzaam voorbij glijdt. Gallowayrunderen die grazen op de oevers, wilde ganzen die in formatie over het water scheren. We varen in één van de grootste aaneengesloten watersportgebieden van België en Nederland. Een echte hotspot met meer dan 3000 hectare grote en kleineren plassen. We passeren Thorn, het witte stadje en Wessem, het knooppunt van het Julianakanaal, de Maas en het kanaal richting Nederweert. Na een ontspannende tocht komen we aan bij restaurant Boschmolenplas.


Duur: 3uur
Vanaf: € 64 p.p.

Boot: De Soulmate

Opstapplaats: Maaseik

Fun Vaarroute


We vertrekken vanuit Jachthaven Heerenlaak Maaseik, ook wel gekend als de “Hafen der verrückten”. Vlak langs de haven ligt namelijk een grote snelvaartzone waar flink gas gegeven wordt. Ga voor de adrenalinekick van snel varen! Korte bochten, flinke golven, opspattend water, de wind in je haren. Op verzoek kan deze vaartocht worden uitgebreid met extra’s zoals een snelle rit op de banaan of de donut. Of een langer stuk rustig varen zodat iedereen op adem kan komen en opdrogen.

Duur: 1 uur
Vanaf: € 45 p.p.

Boot: De Soulmate

Opstapplaats: Maaseik

SERVICES

Waarom Boottochten Maasland?


Maak een heerlijke boottocht vertrekkend vanuit de passantenhaven van Eisden nabij Maasmechelen Village. U vaart langs de oude koolmijnschachten en de heuvels van Connecterra om onder andere aan te meren in de mooiste gemeente van Vlaanderen Oud-Rekem en een bezoek te brengen aan het kasteel, gelegen pal aan het haventje. Dit is onze Historische route.


Ontdek je liever de natuurlijke pracht die deze regio te bieden heeft, kies dan de Relax route naar ’T Eilandje in Neeroeteren en laat je overweldigen door het landschap van het Nationaal Park Hoge Kempen. Eenmaal aangekomen kan je tot rust komen op het kunstmatig eiland. In de prijs zit een drankje bij de beachbar inbegrepen. Dit is de route die sterk aan te raden is.


Zin in een onvergetelijk avontuur waar adrenaline en veiligheid centraal staan? Kies dan voor de Speed tour. Na aankomst in de snelvaart zone, brult de boot met haar 115 pk aangedreven motor.Route op jouw maat


Wil je liever zelf een route uitstippelen? Heb je een speciaal verzoek? Dat is zeker ook mogelijk!

Een boottocht is het ideale moment voor een huwelijksaanzoek op een een unieke locatie, een romantisch moment met je partner, een teambuilding of een glamoureus vrijgezellenfeest.

Dankzij de mobiele trailer vormt het verplaatsen van de boot naar een gewenste locatie geen probleem.